Uyduruk Tatlar

Big Breakfast

0


Bugün günlerden pazar ve siz ertesinde tekrar otomotikleşen iş hayatınıza geri döneceksiniz. Bugün kahvaltı hazırlamak için yataktan kalkmak istemiyorsunuz, ama aynı zamanda sevgilinizle keyifli bir şeyler yemek istiyorsunuz. İşte tam size göre bir fırsat, Mc Donald’s Big Breakfast, hemen “Mc Donald’s”ın web sitesinden kahvaltı hizmeti hangi semtlere ve hangi saat aralığında olduğunu öğrenip, sipariş vereceğiniz numarayı cep telefonunuza kaydedebilirsiniz ve Pazar günü gelsin size televizyon karşısında sevgilinizle uzanarak geçireğiniz ekstra dakikalar.

Big Breakfast: Büyük kahvaltı tabağı. “McDonald’s”a özel McMuffin ekmeği, tavuk köftesi, iki çırpılmış yumurta, bal, kızarmış patates köftesi.
Hotcakes: Üç adet pancake, tereyağı ve özel şurubu ile.
Hash Browns: Kızarmış patates köftesi
Muffin: Üzümlü, cevizli veya çikolatalı.

Fast food tüketiminin zararlı olduğu kulaklarınızda aşina, nedendir bilinmez fast food “mc donald’s” ile özdeşleşmiştir, halbuki fast food: hızlı yemek anlamına gelmektedir. Bu da sizin abur cubur yediğiniz her şeyi içerir, akşam yemeğinde köfte ve bol ekmek, yanında da patates kızartması yemenizle, hamburger yemeniz arasındaki farkları biraz düşünün. Durmadan hamburger yemeyin, ama arada ufak kaçamaklarla da kendinizi sevindirin. İlla ki sağlıklı beslenmek istiyorsanız da yarım bardak yağ koyarak yaptığınız yemekler, 200 gram katı yap koyarak yaptığınız kurabiyelerin tariflerinde ufak değişiklikler yapmaya başlayın.

0 yorum :

Yorum Gönder